Lottovoittajalta huijattiin yli miljoona euroa tampereella

Lottovoittajalta huijattiin yli miljoona euroa tampereellaOlemme saaneet hiljattain lukea uutisissa, miten ryhmä ihmisiä ovat huijanneet itselleen rahaa lottovoittajalta ja hänen perijältään. Kokonaisuudessaan heiltä huijattiin yli miljoona euroa. Huijarit jäivät silti kiinni, ja iso osa heistä on tuomittu vankilaan ja maksamaan korvauksia.

Koko homma alkoi, kun tamperelainen lottovoittaja voitti veikkauksen lotosta yli 8 miljoonaa euroa, mutta luuli voittaneensa vain noin 80000 euroa. Yksi tuomituista oli heti lottovoiton jälkeen lyöttäytynyt voittajan seuraan ja aloittanut suuren huijauksen. Toinen tuomituista oli asianajajan roolissa tehnyt petollisia sopimuksia ja lottovoittajalta oli räikeästi viety yli miljoona euroa. Rahat saatiin esimerkiksi surkeilla kiinteistökaupoilla, yrityskaupoilla ja hevoskaupoilla.

Huijaus oli suhteellisen suuri kokonaisuudessaan, sillä syytettyjä oli yli 30, mutta suurin osa syytetyistä eivät saaneet tuomiota.

Kyllä rakkaassa kotimaassamme suomessakin löytyy pohjasakkia, ja kuulutammekin nyt, että pitäkää läheisistänne huolta, huolimatta siitä ovatko he voittaneet lotossa 8 miljoonaa euroa vai ei.

Aiheesta lisää:

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/lottovoittajaa-huijanneille-pitkia-vankeustuomioita-pisin-rangaistus-viisi-vuotta-24416092/