Lippuja kesäfestareille ja muita palkintoja

Suomalaiset ovat festarikansaa henkeen ja vereen. Festarit kuuluvat kiinteästi monien suomalaisten kesäsuunnitelmiin. iGame laittaa käyntiin festarikisan, josta sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-lippuja kesän kuumimmille festareille. Liity kampanjaan tästä.

Kampanja sisältää neljä turnausta ja jokaisen turnauksen pääpalkintona on liput eri festareille – kaikki ovat kuitenkin VIP- tai Premium-lippuja ja aina kahdelle hengelle.

Jokaisessa turnauksessa haetaan suurinta tasoitettua voittoa 20 perättäisellä kierroksella. Ensimmäisen viikon turnauksen pääpalkinto on VIP-liput Raumanmeren juhannukseen, jossa pääset fiilistelemään Darudea, toinen turnaus vie sinut Provinssirockiin heilumaan legandaarisen Limp Bizkitin tahtiin. Kolmannesta turnauksesta voit päästä Ilosaarirockiin laulamaan Chainsmokersin keikalle ja viimeisestä turnauksesta voit saada liput Tammerfesteille fiilistelemään The Cardigansia ja Eppu Normaalia.

Jokaisessa turnauksessa palkitaan kuusi parasta pelaajaa ja festarilippujen lisäksi jaossa on käteispalkintoja ja ilmaiskierroksia.

Liity kampanjaan tästä